Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ
 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ!!!



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην οργάνωση και προετοιμασία του αποκριάτικου χορού, που φέτος θα  πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου μας (Γυμναστήριο) την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11.00-14.00 (Τιμή πρόσκλησης:5 €)
Το σχολείο, το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας, είναι σημαντικό να συνδέεται με εκδηλώσεις χαράς και ευχάριστες αναμνήσεις! Ελπίζουμε η γιορτή αυτή να γίνει η αφορμή να εκφραστεί έμπρακτα η αγάπη και το ενδιαφέρον όλων μας.
Όσοι έχετε διάθεση να βοηθήσετε, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να οργανώσουμε καλύτερα τη γιορτή μας. Σας θέλουμε κοντά μας  γιατί χωρίς τη δική σας συμμετοχή δεν έχει νόημα καμία δραστηριότητα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. 
Όσοι γονείς ή κηδεμόνες  είναι επαγγελματίες παρακαλούμε αν επιθυμούν να προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα για να ενισχύσουν τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου, διαφημίζοντας έτσι τις επιχειρήσεις τους. 
Επικοινωνία μέσω του e-mail του συλλόγου (goneis18thess@gmail.com) είτε μέσω του facebook του σχολείου, αλλά και απευθείας  στα τηλέφωνα 6944619864 και 6944222093
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 18ου Δημοτικού Σχολείου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου