Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
     Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την καθιερωμένη ετήσια αναμνηστική  (ατομική και ομαδική)  φωτογράφιση των παιδιών μας η οποία θα γίνει το προσεχές διάστημα στο χώρο του Σχολείου μας. Σκοπός αυτή της δράσης είναι να έχουν τα παιδιά ένα ευχάριστο ενθύμιο από τα μαθητικά τους χρόνια.
     Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  αφού εξέτασε πολλές προσφορές έκρινε συμφερότερη τη συνεργασία με τη «ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ» η οποία θα παρέχει στον κάθε μαθητή/μαθήτρια το παρακάτω πακέτο :
1.           Οκτώ (8) φωτογραφίες του παιδιού (μέγεθος ταυτότητας) και δύο (2) φωτογραφίες (διαστάσεων 15Χ21)
[μια (1) ατομική και μια (1) ομαδική] 
2.           Ξύλινο επιτραπέζιο φωτιστικό με 2 φωτογραφίες
του παιδιού.
3.Μαξιλαροθήκη με τυπωμένη φωτογραφία
του παιδιού
4.Μαγνητάκι με τυπωμένη φωτογραφία

5. α) Για τα παιδιά της Α’ –Ε΄τάξης:
 Ξύλινο, ψηφιακά διακοσμημένο δίπτυχο με ατομική φωτογραφία του παιδιού, ομαδική της τάξης, ατομικές όλων των συμμαθητών  ή
5. β) Για τα παιδιά της Στ’ τάξης:
Ψηφιακό διακοσμημένο λεύκωμα (μέγεθος Α4)  με ατομική φωτογραφία του παιδιού, ομαδική και ατομικές όλων των συμμαθητών  


Το κόστος του συνολικού πακέτου είναι στα 12 €. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερο, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, διεκδικώντας την ποιότητα της φωτογράφισης και περισσότερα αναμνηστικά αντικείμενα.
  
Επειδή η φωτογράφιση πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Μαϊου, και πρέπει να προβούμε στην παραγγελία των απαιτούμενων πακέτων ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους γονείς/κηδεμόνες να ανταποκριθούν άμεσα και να καταθέσουν το αργότερο έως την Πέμπτη 4/5/2017  την Υπεύθυνη Δήλωση με την έγκριση τους για τη συμμετοχή του παιδιού τους στη φωτογράφιση  αλλά και το ποσό των 12€. Τα χρήματα μαζί με συμπληρωμένα τα έντυπα που επισυνάπτονται, μπορεί το κάθε παιδί να τα παραδίδει σε κλειστό φάκελο με το όνομά του γραμμένο στη/στον δασκάλα/δάσκαλο του τμήματός του. Θα επιθυμούσαμε στον φάκελο συμπεριλάβετε σημείωμα με  σχόλια θετικά ή αρνητικά. Θα βοηθήσουν πάρα πολύ, ώστε την επόμενη φορά να γίνει ακόμη καλύτερη επιλογή.
 Σας ευχαριστούμε.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου






ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο/Η ………………………………………………. γονέας ή κηδεμόνας του/ της μαθητή/τριας ..………………………………………. επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετέχει στην ετήσια αναμνηστική φωτογράφιση της ……….. τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Υπογραφή





ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ
Ο/Η ………………………………………………. γονέας ή κηδεμόνας του/ της μαθητή/τριας ..………………………………………. εσωκλείω το ποσό των 12 € για την παραγγελία του πακέτου από την «ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ» που θα πραγματοποιήσει τη  φωτογράφιση στο 18ο Δημοτικού Σχολείο Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη …/05/2017
Υπογραφή





ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Προς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου
Ο/Η ………………………………………………. γονέας ή κηδεμόνας του/ της μαθητή/τριας ..………………………………………. της ……τάξης επισημαίνω τα εξής:…………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου