Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017


Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μοιραζόμαστε στιγμές και πολύτιμες αναμνήσεις...  Δεν είναι ξεχωριστά επειδή σου δίνουν οι άλλοι... Είναι ξεχωριστά επειδή δίνεις εσύ!!!

Μανούλες, σήμερα  (4-12-2017) για τελευταία φορά, μαζευόμαστε μαζί με τα παιδιά μας στις 18.00 στο σχολείο για να ολοκληρώσουμε τις κατασκευές μας για το μπαζαρ του Σχολείου μας. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!!!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το woodstories και συγκεκριμένα την κ. Στέλλα Παπαϊωάννου, για την δωρεά μέρους των χριστουγεννιάτικων ξύλινων στολιδιών προς το Σύλλογό μας για να βοηθήσει τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά παιχνιδιών και γραφικής ύλης που θα προσφέρει το σχολείο μας στο Ειδικό Σχολείο που στεγάζεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και αφορά παιδιά με μακροχρόνια νοσηλεία..

Επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στις 12-12-2017 θα πραγματοποιήσει εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, με την εθελόντρια κ. Μελιώ Αγιασμένου, στο οποίο θα συμμετέχουν ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου μας, και  θα δουλέψουν ομαδικά, για να φτιάξουν τις γλυκιές τους δημιουργίες και να τις χαρίσουν στα παιδιά της Στ' τάξης.Την ημέρα που θα ορίσει το σχολείο για την ενημέρωση γονέων, θα  διατεθούν προς πώληση  ώστε όλα τα παιδιά να νιώσουν την προσφορά, τη συμμετοχή και τη βοήθεια προς τους συμμαθητές τους για οργανώσουν καλύτερα την εκδρομή στην Αθήνα οι συμμαθητές τους, αλλά και για να ολοκληρωθεί η δωρεά του σχολείου μας προς το Ειδικό Σχολείο.
 Για τη δράση αυτή οι μανούλες της Στ' τάξης καλό θα ήταν να φτιάξουν μπισκότα σε σχήμα αστεριού  (σε 3 διαφορετικά μεγέθη) για να τα έχουν τα παιδιά μαζί τους την Τρίτη 12-12-2017  ώστε εκτός από τα "μπισκοτόσπιτα" να φτιάξουμε και χριστουγεννιάτικα "μπισκοτοδεντράκια". 
Τέλος, όσες μαμάδες μπορούν  (πρωινές ώρες) θα θέλαμε να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτού του εργαστηρίου.  Για τον καλύτερο συντονισμό του εργαστήρίου, όποια μαμά ενδιαφέρεται το δηλώνει είτε με μήνυμα στο fb του συλλόγου, είτε στο e-mail:   goneis18thess@gmail.com
Το Δ.Σ. του Συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου