Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του σχολείου μας εύχεται σε σας και στα παιδιά σας καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη. Θα θέλαμε επίσης να καλωσορίσουμε τους καινούριους μαθητές μας καθώς και όλα τα πρωτάκια μας!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις του συλλόγου καθώς και για τη διαχείρηση των πόρων, οι οποίοι αποτελούνται κατά κύριο λόγο από την ετήσια εισφορά των μελών καθώς και από τα έσοδα της χριστουγεννιάτικης έκθεσης, του αποκριάτικου χορού, της πασχαλινής έκθεσης και της καλοκαιρινής εκδήλωσης αποφοίτησης των μαθητών μας.
Αγοράσαμε ένα laptop με webcam, mouse και ηχεία και έναν προτζέκτορα για τις παρουσιάσεις των δασκάλων είτε μέσα στις τάξεις είτε στο γυμναστήριο που λειτουργεί και ως χώρος εκδηλώσεων.
Καλύψαμε το κόστος επιδιόρθωσης απο κοινού με το σύλλογο του 8ου της μικροφωνικής εγκατάστασης του γυμναστηρίου.
Αγοράσαμε από κοινού με το σύλλογο του 8ου τα μετάλλια που απονεμήθηκαν στις γυμναστικές επιδείξεις στο τέλος της χρονιάς.
Αγοράσαμε γραφική ύλη όπως μολύβια, σβήστρες και μπλοκ ζωγραφικής για τα παιδιά της Α' δημοτικού ώστε με αυτόν το συμβολικό τρόπο να τους καλωσορίσουμε στο σχολείο.
Αγοράσαμε αναμνηστικά δαχτυλίδια για τους μαθητές της ΣΤ' για την αποφοίτησή τους. Καλύψαμε επίσης το μενού των μαθητών στη γιορτή της αποφοίτησής τους που έγινε στο σχολείο.

Καλύψαμε την μεταφορά των μαθητών ή ακόμα και την είσοδό τους όπου υπήρχε εισιτήριο στις εξής σχολικές δραστηριότητες:

  • Επίσκεψη της ΣΤ' τάξης στα Λαδάδικα
  • Επισκέψεις της Ε' τάξης σε αξιοθέατα της πόλης μας
  • Θεατρική παράσταση εντός του σχολείου για όλους τους μαθητές
  • Επίσκεψη της Γ' τάξης στο Μουσείο Κινηματογράφου
  • Επίσκεψη Β', Γ' και Δ 'ταξης στο Αθλητικό Μουσείο
  • Διάφορες θεατρικές παραστάσεις και εκδρομές μεμονομένων τάξεων
  • Επίσκεψη της Γ' τάξης στο σπήλαιο των Πετραλώνων
  • Επίσκεψη της Δ' τάξης στη Βεργίνα
  • Ημιημερήσια εκδρομή όλων των μαθητών του σχολείου μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις PLANET

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αγοράσαμε:

  • Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα τα παιδιά του σχολείου.
  • Τις βασιλόπιτες που κόπηκαν μέσα στις τάξεις καθώς και τα δώρα των τυχερών μαθητών.
  • Τους άρτους και τα υπόλοιπα συναφή για την καθιερωμένη αρτοκλασία των Τριών Ιεραρχών.

Συνεισφέραμε οικονομικά σε διάφορες επισκευαστικές εργασίες του κτιρίου καθώς και σε ό,τι μικροέξοδα μας ζητήθηκε για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε οικονομικά και ψυχικά καθώς και με την εθελοντική εργασία σας. Για να μπορέσουμε όμως να συνεχίσουμε να καλύπτουμε με υλικοτεχνικό εξοπλισμό το σχολείο όπως επίσης τις διάφορες δραστηριότητες και επισκέψεις των παιδιών θα χρειαστούμε για άλλη μια φορά τη βοήθειά σας με τη μορφή της ετήσιας συνδρομής. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 15 ευρώ για το ένα παιδί που φοιτεί. Για δύο παιδιά η συνδρομή είναι 20 ευρώ και για τρία παιδιά 30 ευρώ.

Μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας μεσω: goneis18thess@gmail.com
είτε μέσω του http://goneis18thess.blogspot.com/ είτε και μέσω Facebook στην ομάδα μας: 18ο Δημοτικό Σχολείο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων όπου μπορείτε να γίνετε μέλη.

Με εκτίμηση,


Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 18ου δημοτικού σχολείου.

Ειρήνη Αυγενάκη – Πρόεδρος
Ιωάννα Μπουγιουκλή – Αντιπρόεδρος
Ελένη Γιουμούκη – Ταμίας
Δήμητρα Ρετσινά – Γραμματέας
Ευανθία Σαραντούλη – Μέλος

 Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να στέλνετε τη συνδρομή σας με το παιδί σας στη δασκάλα, σε έναν κλειστό φάκελο με το όνομα καθώς και την τάξη του παιδιού. Κάθε μεσημέρι θα τα παραλαμβάνουμε εμείς και με τον ίδιο τρόπο θα σας αποστέλλουμε την απόδειξη. Σας ευχαριστούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου