Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με την 3ήμερη εκδρομή της Έκτης (Στ΄) τάξης του σχολείου μας στην Αθήνα για επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων»

imagesH Διευθύντρια του 18ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ζητά εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της 3ήμερης εκδρομής της Στ΄ τάξης του σχολείου στην Αθήνα, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα:
– Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 13/11/2015 (ημέρα Παρασκευή) έως και 15/11/2015 (ημέρα Κυριακή).
– Άτομα: 18ο Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης 15 μαθητές – μαθήτριες και 15 γονείς (περίπου). Δύο (2) εκπαιδευτικοί (ένας συνοδός και ένας αρχηγός της εκδρομής ) . Σύνολο 30 άτομα περίπου .
– Η εκδρομή συνδιοργανώνεται με το 8ο Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης.
Λοιπές Υπηρεσίες :
– Για τη διαμονή των μαθητών και γονέων ζητούνται με ημιδιατροφή δίκλινα δωμάτια /μαθητή-γονέα και για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς (5 ) μονόκλινα δωμάτια επίσης με ημιδιατροφή.
– Διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων τουλάχιστον στην περιοχή της Ακρόπολης και του Μουσείου Ακρόπολης.
– Λεωφορεία άριστης κατάστασης, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για τις μετακινήσεις των μαθητών/τριών,σύμφωνα με το πρόγραμμα. Κατά προτίμηση διώροφο λεωφορείο.
– Ξεναγό διπλωματούχο στην Ακρόπολη και στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης
Η προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:
• Υποχρεωτική Ασφάλεια αστικής-επαγγελματικής ευθύνης, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού εκπ/κού ή για τους συμμετέχοντες του συγκεκριμένου σχολείου.
• Διασφάλιση ότι το λεωφορείο με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή πληροί τις απαιτούμενες από το νόμο προδιαγραφές για την μεταφορά μαθητών.
• Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου, με ποσό που θα καθοριστεί από τη Διεύθυνση του Σχολείου.
• Σε περίπτωση που δε θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανώτερης βίας (εκλογές κλπ), δεν θα έχει καμία επιβάρυνση το σχολείο.
• Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική επιβάρυνση ανά μαθητή (με ΦΠΑ).
• Όνομα και κατηγορία καταλύματος και Υπεύθυνη δήλωση ότι το ξενοδοχείο διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας και ότι πληρούνται όλοι οι όροι ασφάλειας και υγιεινής.
• Επιστροφή του ποσού συμμετοχής μαθητή στην εκδρομή, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας ή ασθένειας ματαιωθεί η συμμετοχή του.
• Αναλυτικά το πρόγραμμα των μετακινήσεων και ξεναγήσεων για κάθε ημέρα.
• Η αποδοχή των όρων της παρούσας πρόσκλησης δεσμεύουν το τουριστικό γραφείο και οι όροι αυτοί υποχρεωτικά πρέπει να αναφέρονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό.
Με την προσφορά, θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο γραφείο της Δ/νσης του 18ου Δημ. Σχολ. Θεσσαλονίκης.
Θα δοθούν αποδείξεις πληρωμής στον κάθε γονέα χωριστά
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο διαγωνισμός δεν είναι μόνο μειοδοτικός. Θα ληφθεί υπόψη η όσο το δυνατόν αναλυτική περιγραφή των μέσων και των υπηρεσιών (όπως ζητούνται από την προκήρυξη), καθώς και η εμπειρία των τουριστικών γραφείων σε πολυήμερες σχολικές εκδρομές.
Οι εκπρόθεσμες προσφορές δε θα ληφθούν υπόψη.
H Δ/ντρια του 18ου Δημ. Σχολείου
Παππά Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου