Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015




Ημέρα Γονέων: Γονείς και παιδιά επί το έργον


familyundersun
Αγαπητοί μας γονείς, αγαπητά μας παιδιά
Σε μια εποχή  που τα πάντα φαντάζουν δύσκολα, σε μια εποχή που τα κοινά αποτελούν πολυτέλεια, που τα αυτονόητα πρέπει να εξηγηθούν, σε μια εποχή που ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει κοιτάζοντας το προσωπικό του βόλεμα, ας δώσουμε τα χέρια και ας συμπορευτούμε μαζί.
Ας έρθουμε μια Κυριακή του Οκτώβρη στο σχολείο για να ζήσουμε όλοι μαζί τη χαρά της δημιουργίας. Είναι η ημέρα που θα φτιάξουμε ακόμη πιο όμορφο το δεύτερο σπίτι μας, το σχολείο μας!
Να φορέσουμε τα αθλητικά μας, να πάρουμε τα εργαλεία μας. Αν φανταστούμε το σχολείο μας πιο όμορφο, τότε  θα είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε!
Από Δευτέρα 28/9 έως και Παρασκευή 2/10 δηλώστε τη συμμετοχή σας στις ομάδες εργασίας στο τηλέφωνο 2310852722 ή με email: 18dimthe@sch.gr ή με απευθείας δήλωση συμμετοχής στον Σύλλογο Γονέων.
  • Ομάδα χορηγιών: Η ομάδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 18ου θα ενεργήσει για την εύρεση χορηγών
  • Ομάδα καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου (κλάδεμα και περιποίηση παρτεριών καθώς και επισκευή της περίφραξης).
  • Ομάδα ελαιοχρωματισμού (βάψιμο των τοίχων του αύλειου χώρου και αιθουσών)
  • Ομάδα επιδιορθώσεων
Δηλώστε και προσφορές για τα υλικά.
Θα χαρούμε να συναντήσουμε αυτή την ημέρα μαθητές και μαθήτριες που έχουν αποφοιτήσει.
Η  εθελοντική και άξια προς μίμηση  πρωτοβουλία και προσφορά γονέων, δασκάλων και παιδιών του σχολείου μας θα δείξει ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Σας περιμένουμε!
Η Δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου